Persondatapolitik

Persondatapolitik


Hos Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S opbevarer ikke dine oplysninger krypteret.
Når du er registreret hos www.ottojohansen-erhverv.dk / dkk.ottojohansen-erhverv.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. De rettigheder har du efter persondataloven - og henvendelser i forbindelse hermed skal du rette til Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S på e-mail: erhverv@otto-johansen.dk

Vi arbejder altid ud fra følgende regelsæt, når vi har med dine personlige oplysninger at gøre:

- Vi videregiver ingen personlige oplysninger til tredjepart.
- Vi indhenter ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart.
- Vi lader det være op til dig, om du vil tilmelde dig vores nyhedsbrev.
- Vi oplyser dig altid om, hvilke oplysninger Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S har om dig jf. persondataloven, hvis du henvender dig til os.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender dine personlige oplysninger:

Cookies
Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S bruger ikke personfølsomme cookies. Det betyder, at vi ikke gemmer personoplysninger; men kun oplysninger, som hjælper dig med at være logget ind og som husker brugeradfærd som indkøbskurven.

Logstatistik
Vi bruger logstatistik på www.ottojohansen-erhverv.dk / dkk.ottojohansen-erhverv.dk. Det betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet, de falder fra mm.

På www.ottojohansen-erhverv.dk / dkk.ottojohansen-erhverv.dk anvender vi log-statistik med det formål at optimere vores website og dets funktioner. Log-statistik bruges blandt andet til at skabe øget brugervenlighed. For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Evt. størrelse til brug for bestilling af arbejdstøj

 

Personoplysningerne registreres hos Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S og opbevares i 5 år jf. Bogføringsloven. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Vi registrerer dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi os, at det altid sker ved dit udtrykkelige samtykke. Du har altså personligt afgivet de oplysninger, vi har om dig. Alle ansatte i Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S har adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig. Vi opbevarer ikke dine oplysninger krypteret. Når du er registreret hos Otto Johansen A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. De rettigheder har du efter persondataloven - og henvendelser i forbindelse hermed skal du rette til Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S på e-mail: erhverv@otto-johansen.dk.

Vi videregiver ingen oplysninger til tredjepart
Hos Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S er de oplysninger, du deler med os, fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen anden form for oplysning om dig til tredjepart.

Medlemsoplysninger
Vælger du at registrere dig som bruger, gemmer vi dine personlige oplysninger for at kunne yde dig ekstra service som medlem. Vi gemmer alene de oplysninger, der er nødvendige for at kunne give dig den service, du har ønsket og tilmeldt dig aktivt.

Har du spørgsmål til vores behandling af personlige data, er du meget velkommen til at sende os en mail til erhverv@otto-johansen.dk.

E-markedsføring
Du vælger selv, om du vil modtage vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet indeholder information om Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S og vores produkter, relevante tilbud mm. Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil.

Henvendelse til kundeservice:

Webshop kundeservice
Tlf: (+45) 58 52 11 30
Mail: erhverv@otto-johansen.dk

Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S
Marievangsvej 48
4200 Slagelse
Cvr. nr, 34482292

Persondatapolitik
Hos Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S er vi meget opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle de personlige oplysninger, vi modtager. Vi arbejder derfor altid ud fra følgende regelsæt, når vi har med dine personlige oplysninger at gøre:
• Vi videregiver ingen personlige oplysninger til tredjepart.
• Vi indhenter ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart.
• Vi oplyser dig altid om, hvilke oplysninger Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S har om dig jf. persondataloven, hvis du henvender dig til os.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender dine personlige oplysninger:

Cookies
Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender dintojmand.dk cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr, fx pc,mobiltelefon etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.
Cookies anvendes for at forbedre hjemmesidens service, fx ved brug af hjemmesidens indkøbskurv, hvor systemet husker din e-mail-adresse. Brugen af cookies forringer ikke din sikkerhed ved at bruge hjemmesiden.
Hvis du ikke ønsker, at Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du blokere cookies fra i din browser.
For hvert besøg på hjemmesiden - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - registrerer Otto Johansen Erhvervsbeklædning A/S din type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.